Skal vi ringe dig op?

    PreGel blev grundlangt på baggrund af ejerens, Dr. Luciano Rabbonis vision om at skabe nye gelato-smage. Dr. Luciano Rabboni startede tilbage i 1964 i hans garage i provinsern Reggio Emilia med lejlighedsvis at arbejde på nye gelato-smage og efter en voksende lidenskab for gelato besluttede Rabboni og hans kone sig for at grundlægge PreGel (forkortelse for “pre-gelato”, med henvisning til produktionstrin, der går forud for den færdige gelato) i 1967 og revolutionere gelato-verdenen med lanceringen af ​​flere prisvindende produkter. 

    I 1984 etablerede Luciano Rabboni, PreGel Deutschland GmbH for at lancere Pregel på det tyske marked og starte sin plan for international ekspansion. I dag bliver PreGels is solgt til over 130 lande og det er stadig Rabboni familien, som leder virksomheden og dens 750 ansatte samt de to produktionsanlæg i henholdsvis Italien og USA. PreGel søger konstant nye innovative løsninger til gelato- og drikkevareindustrien. 

    I 2003, byggede PreGel deres først “PreGel International Training Center”, som var starten på deres globale gelato trænings netværk. PreGel ITC er designet til dem, der ønsker at starte en karriere i gelato- og / eller konditor industrien, eller dem, der blot ønsker at forbedre de færdigheder, de allerede har. I dag har PreGel mere end 25 gelato-træningscentre over hele verden.

    Websitet: www.PreGel.it